ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Абонемент у фітнес-клуб Sport Life Олександр Дрозд подарував дружині на день народження

Вторник, 30 Декабрь, 2008
Рік занять коштує від 1900 гривень

Киянка Алла Стрижук, 21 рік, три місяці займається йогою у фітнес-клубі Sport Life, що на просп. Московському, 20б.

- Працюю фотомоделлю, тому спорт для мене необхідний, - пояснює жінка.

Річний абонемент їй подарував чоловік.

- Якраз у Sport Life проходила акція - продавали два абонементи за ціною одного. Вийшло, що зекономили 8 тисяч. Тепер ми з чоловіком маємо абонемент "Преміум-клаб", до якого входять усі послуги клубу без обмежень. Найчастіше займаюся шейпінгом, йогою і танцями. Також полюбляю ходити в басейн із гідрозоною та на бігову доріжку.

За словами жінки, вона щодня проводить у спорт-клубі по три години, без вихідних. Крім спортивних занять, ходить у солярій і салон краси.

Річний абонемент у клуб коштує від 1,9 тис. грн. За ним можна відвідувати клуб із 13.00 до 17.00 п'ять разів на тиждень, крім вихідних. Серед послуг - тренажерні зали з новим обладнанням відомих компаній Icarian, Precor, Life Fitness, Star Trac. Також пропонують спортивні заняття в групах, сауну та велосипедні тренування.

Додатково можна ходити в басейн. Заняття коштує від 60 грн.

- Ми співпрацюємо безпосередньо з постачальниками спортінвентаря, тому в нас немає додаткових накруток, - каже Дмитро Єкимов, 34 роки, засновник групи компаній Sport Life. - У нас найдоступніший у Києві спорт-клуб. Він розрахований на людей із різним достатком. Приміщення великі, 5 тисяч "квадратів". Не кожен клуб може запропонувати окремий зал для велотренувань. Ми допомагаємо клієнту індивідуально підібрати навантаження.

Найчастіше в клуб приходять жінки. Обирають спортивні танці, аеробіку, йогу та стрип-денс.

Із травня в Sport Life стартує інша акція. Купивши будь-який річний абонемент у травні, клієнт безкоштовно займатиметься у спорт-клубі протягом трьох місяців улітку.

- Акція називається "Літо в подарунок". Початковий час рахуємо з 1 вересня 2009 року до 1 вересня 2010-го. Тобто літні місяці ви займаєтеся безплатно, - розповідає Єкимов.

Другий рік у Sport Life займається менеджер Сергій Андрієнко, 27 років. Каже, найбільше задоволення приносять лазні.

- Я в цьому клубі з першого дня його роботи. Купив річний абонемент до відкриття за пільговою ціною. І зекономив 2,5 тисячі гривень. Клуб перевершив мої очікування. Групові заняття входять у вартість абонемента, тренажери якісні, а інструктори - чемні та досвідчені. За два роки я привів у клуб ще трьох своїх друзів. Тепер клуб для мене скоріше місце відпочинку, а потім уже спорту.

Цього року Sport Life планує відкрити ще п'ять клубів у Києві.

- В Америці на 1 тисячу жителів припадає мінімум один фітнес-клуб демократичного формату, - розповідає Дмитро Єкимов. - Кілька років тому в Україні таких не було. Працювали виключно елітні спортклуби із високими цінами. Або тренажерні зали-малометражки із застарілим устаткуванням. Американська модель фітнес-клубу розуміє фітнес як здоров'я, задоволення та гарний настрій від занять спортом. Для цього - просторі та зручні зали, найкращі тренажери і найдоступніші ціни. До нас постійно приходять нові клієнти. Через це ми й розвиваємо нашу мережу. Ми вже маємо попередні домовленості про відкриття нових клубів у Святошинському, Солом'янському районах і на Вигурівщині-Троєщині. Фітнес буде доступним для більшості киян.

Читать далее...