ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві відбулись перші міські відкриті змагання з плавання

Понедельник, 8 Ноябрь, 2010
Днями у столичному фітнес-клубі Sport Life відбулись перші міські відкриті змагання з плавання на кубок Дениса Силантьєва. Захід проходив у рамках відкриття сучасного басейну на території фітнес-клубу Sport Life.Днями у столичному фітнес-клубі Sport Life відбулись перші міські відкриті змагання з плавання на кубок Дениса Силантьєва. Захід проходив у рамках відкриття сучасного басейну на території фітнес-клубу Sport Life. У змаганнях взяли участь вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл та дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву міста у віці 10 років. Всього – 64 учасника. Юні спортсмени змагалися у комплексному плаванні (батерфляй, на спині, брас і вільний стиль) та комбінованій естафеті.
Міські змагання відвідав перший заступник Київської Міської Адміністрації Олександр Попов. Звертаючись до учасників змагань і присутніх вболівальників, він зауважив: «Ви – майбутнє нашої держави. Хочу побажати нашим молодим спортсменам величних перемог. Пам*ятайте, що саме завдяки свої наполегливій щоденній праці ви досягнете спортивних вершин. Я впевнений, що серед вас є майбутні чемпіони, переможці чемпіонатів України, Європи, світу, Олімпійських ігор».
Зі слів засновника групи компаній Sport Life Дмитра Єкимова подібні змагання у фітнес-клубах мережі будуть проводитись регулярно.
Читать далее...