ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Чернівцях будують басейни для дорослих і немовлят

Суббота, 3 Сентябрь, 2011
У новому фітнес-клубі, який готують до відкриття у Чернівцях, діятимуть кілька басейнів. Сам центр відкриють до кінця цього року на третьому поверсі ТРЦ DEPO’t Center.

Однак басейн буде готовий не раніше літа 2012 року. Його збудують в окремій будівлі поруч із торгово-розважальним комплексом.

– До кінця 2011 року ми відкриємо клуб у тестовому режимі. Це буде тільки «суха» зона фітнес-клубу – тренажерні зали, студії для проведення групових програм та дитячий клуб, – розповіла Юлія Жукова, директор зі зв’язків із громадськістю групи компаній Sport Life. – Через сім-вісім місяців після запуску відкриємо аква-зону. Вона буде розташована в окремому приміщенні. Його будівництво вже розпочали.

Крім плавального басейну довжиною 25 метрів на чотири доріжки, також будуть окремо басейни для дітей і немовлят. Останні набирають дедалі більшої популярності, адже малюки вміють плавати з перших днів життя.

За словами Ю. Жукової, новий фітнес-центр відрізнятиметься від уже діючих у Чернівцях тим, що в ньому буде все: від тренажерних залів до трьох басейнів, а також дитячий клуб. Тож доки займаються фітнесом батьки, їхні діти будуть з інструкторами.

Фітнес-клуб площею 2500 квадратних метрів зможе прийняти одночасно 1,5 тисячі клієнтів.

Про фітнес-клуб

  • Клуб Sport Life працюватиме у двох форматах: Business і Premium (переваги останнього – можливість займатися в окремому залі з окремими роздягальнями).
  • У трьох басейнах вода очищатиметься за допомогою озонування та ультрафіолету.
  • Діятимуть великий тренажерний зал, кардіозона (степпери та еліптичні тренажери, які використовують для розминки перед силовим тренуванням, зміцнення серцево-судинної системи, зниження ваги), зона сайклінгу (велотренажери).
  • Сучасні студії ексклюзивних і групових програм.
  • Дитяча зона. Всі діти поділяються на вікові групи від 3 до 13 років. Відповідно до вікової групи, вони можуть відвідувати заняття та секції за різними напрямками.
Читать далее...