ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Спортивно-оздоровчий клуб на Сихові відкриють через рік

Четверг, 23 Февраль, 2012
Спортивно-оздоровчий клуб «Sport Life» мають відкрити на Сихові через рік. Про це заслужений фінансист України, інвестор Віталій Ломакович розповів під час церемонії закладення капсули з нагоди початку будівництва клубу сьогодні, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Клуб «Sport Life»має бути найбільшим у місті. Його площа має становити 5 тис. кв. м. Передбачається, що у клубі будуть тренажерні зали, 3 басейни, зокрема і для малюків, студії для проведення групових програм, сквош-корти та зала ігрових видів спорту.

«Окрім матеріальних зобов’язань, я ще взяв на себе і моральний обов’язок. Весною наступного року цей клуб ми відкриємо для усіх тих, хто хоче займатись спортом, мати добрий настрій», – розповів Віталій Ломакович.

В церемонії закладення капсули з нагоди початку будівництва клубу «Sport Life» взяли участь міський голова Львова Андрій Садовий, настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці о.Орест Фредина, керуючий партнер Групи компаній «Sport Life» Євген Шлігерський і заслужений фінансист України, інвестор Віталій Ломакович.

Вголос.Львівські новини

Читать далее...