ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Через рік у Львові відкриють великий спортивно-оздоровчий клуб

Четверг, 23 Февраль, 2012
Сьогодні у Львові відбулася церемонія закладення капсули з нагоди початку будівництва нового, найбільшого у місті спортивно-оздоровчого клубу «Sport Life».

Участь у церемонії взяли: міський голова Львова Андрій Садовий, настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці о.Орест Фредина, заслужений фінансист України, інвестор Віталій Ломакович та керуючий партнер Групи компаній «Sport Life» Євген Шлігерський.

"Як священик, як мешканець міста, я дуже радий, що місце, яке було занедбаним, зможе прийняти нові архітектурні форми. Бажаю, щоб тут завжди було багато спорту".

отець Орест Фредина.

"Окрім матеріальних зобов’язань, я ще взяв на себе і моральний обов’язок. Весною наступного року цей клуб ми відкриємо для усіх тих, хто хоче займатись спортом, мати добрий настрій.

Цей комплекс буде одним з найкращих в Україні, адже його будують за сучасними технологіями. Тут будуть басейни для дорослих, для дітей, зали для різних видів спорту. Цей комплекс прикрасить Сихів".

Віталій Ломакович.

"У Києві вже функціонує 8 наших клубів. По Україні в 5 містах прац.юють наші клуби. Загалом – 13. Сьогодні о 19.00 год будемо відкривати ще клуб на вул Чорновола. Цього року у Києві ще 5 клубів відкриємо".

Євгеній Шлігерський.

Загалом клуб, який щойно починають будувати на Сихові, матиме 5 тисяч метрів квадратних площі, де буде розташовано тренажерні зали, 3 басейни, зокрема і для малюків, студії для проведення групових програм, сквош-корти та зала ігрових видів спорту.

http://www.city-adm.lviv.ua

Читать далее...