ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Львів на Сихові: «Мастерс» і «Крапельки»

Дата, время
Понеділок, 21 Листопад, 2016

Кожної осені в клубі Sport Life Львів Сихів традиційно проходять змагання з плавання для дітей та дорослих. Дві суботи поспіль спортсмени змагалися за звання найкращих у своїх категоріях: 19 листопада — у «Мастерс» (вікова категорія від 7 до 14+), а 26 листопада — у «Крапельках» (діти до 7-ми років). Завдяки активній участі клубів УПА та Чорновола вдалося зібрати рекордну кількість учасників — 100 осіб.

Гарний настрій та чудова атмосфера в басейні надихали спортсменів на особисті рекорди. Звичайно, що найемоційнішими були запливи найменших, адже наймолодшим учасникам було лише 2,5 та 3 рочки. Маленькі пловці проявили справжню мужність, здолавши дистанцію в 25 м. у дорослому басейні, чим викликали бурхливі аплодисменти глядачів. Абсолютно всі, як діти, так і дорослі, показали чудову техніку плавання та справжню жагу до перемоги. 

Яскраво, весело та незабутньо — саме так пройшли цьогорічні змагання з плавання. Переможці отримали медалі, дипломи та цінні призи, а всі учасники до 7-ми років ще й пам’ятні значки на згадку. Дякуємо всім, хто відвідав та прийняв участь в осінніх запливах на Сихові! Тренерський склад Sport Life пишається Вашими досягненнями та бажає Вам подальших перемог! З нетерпінням чекаємо Вас в басейні клубу Sport Life Львів Сихів!

Читати далі...