ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відкрилися нові Sport Life в Одесі та Дніпропетровську

Ссылающиеся новости

Середа, 30 Квітень, 2014

Мережа фітнес-клубів Sport Life активно відкриває клуби в регіонах України.

У цьому місяці мережа відкрила 2 нових клуби: в Одесі та Дніпропетровську.

Новий фітнес-клуб в Одесі розташований в ТРЦ City Center. Це вже другий клуб Sport Life в Одесі. Клуб загальною площею 5000 м² працює у форматі Преміум і Бізнес. На його території розташований величезний аквакомплекс на 8 плавальних доріжок, вода в якому проходить 5 ступенів очищення, зокрема озонуванням та ультрафіолетом. Окремою перевагою клубу є професійна сквош-арена.

Фітнес-клуб у Дніпропетровську — також другий клуб Sport Life у місті. Він розташований в житловому комплексі «Дует». Площа клубу 1500 м². Тут є панорамна кардіозона з ультрасучасним американським обладнанням, працюють банний комплекс і SPA-зона, студії групових програм і SPA-басейн. На останньому поверсі клубу працює літня тераса TRX.

Мережа Sport Life відкриває фітнес-клуби в усіх містах України з населенням більше 300 000 осіб. На сьогодні мережа Sport Life — це 34 діючих клуби, 14 з яких знаходяться в регіонах. Як нещодавно заявили на прес-конференції інвестори компанії, змінювати свої плани розвитку мережі вони не мають наміру не дивлячись ні на які кризи. У планах компанії до кінця 2015 року збільшити кількість клубів до 56.

Джерело: news.online.ua

Читати далі...