ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Український споживач визначив переможців конкурсу «Бренд року 2016»

П'ятниця, 8 Квітень, 2016

7 квітня в Києві в Будинку прийомів відбулося урочисте нагородження учасників Всеукраїнського конкурсу «Бренд року 2016». Церемонія по праву стала головною діловою подією 2016- го року.

Кращі бренди України в різних категоріях були представлені в 10 номінаціях. За допомогою електронного голосування споживачі визначили серед учасників заходу своїх фаворитів.

У номінації «Прорив року 2016» переможцями стали бренди:

  • «MIRACLE ME» ( «Товари для дітей»).
  • «СИНЕРГИЯ» ( «Житлова нерухомість в передмісті Києва»).

У номінації «Новий імідж» переміг бренд «МАХАОН» («Послуги у сфері бізнесу. Діджитал»).

У категорії «Засоби масової інформації. Друковані видання »в номінації «Прорив року 2016» переміг глянцевий журнал«PROMAN ».

Переможцями в номінації «Бездоганна якість» у 2016 році стали бренди: «ГЕПЮР» («Легка промисловість. Виробництво»); а також «АМРИТА» («Косметична промисловість»).

У номінації «Бренд-Персона» перемогла Ольга Казберова.

У номінації «Бездоганна репутація» переможцями в 2016-му стали бренди:

  • «ІНТЕРГАЛ-БУД» ( «Архітектура. Будівництво»).
  • «ВИСОЦЬКИЙ КОНСАЛТИНГ» ( «Фінанси. Бізнес»,).

У цій же номінації «Бездоганна репутація» в категорії «Мережа спортивних комплексів» перемогу здобув бренд «Sport Life».

Після отримання нагороди, представниця самого «бездоганного» бренду 2016 року Олександра Писанко, директор з маркетингу групи компаній Sport Life, так прокоментувала перемогу:

«Сьогодні кожен другий українець знає і довіряє нашому бренду. І це лише початок! Адже подальші плани компанії з розвитку і модернізації дійсно вражають. Тому ось ця нагорода - ще одна мотивація для подальшого зростання, і у нас є всі можливості, щоб виправдати цей кредит довіри і горде звання «Бренд року».

Також, Олександра Писанко підсумувала досягнення своєї компанії в 2016 році:

«Ось уже понад 10 років група компаній Sport Life успішно оперує фітнес-клубами в Україні. За цей час наша мережа зросла до 45-ти клубів по всій території країни і впевнено зайняла лідируючу позицію на вітчизняному ринку фітнес-послуг ».

На підтвердження своїх слів Олександра анонсувала відкриття чергового фітнес-клубу американського зразка Sport Life в Чернівцях 9 квітня і ультрасучасного клубу в Київському БЦ «Парус».

Джерело: www.business.ua

Читати далі...