ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Острів скарбів» у Sport Life Ленінградська площа

Дата, время
Понеділок, 2 Червень, 2014

1 червня в дитячому клубі «Спортлайфік» на Ленінградській площі відбувся захід, присвячений Дню захисту дітей.

Співробітники «Спортлайфіка» організували свято дитинства для дітей від 3 до 13 років.

Для дітей 3–6 років було проведено конкурс малюнків на тему «Літо», в якому взяли участь 16 дітлахів. За підсумками конкурсу всі учасники отримали солодкі подарунки, а з дитячих робіт вийшла прекрасна виставка малюнків.

Старші діти (7–13 років) мали можливість взяти участь у захоплюючому квесті під назвою «Острів скарбів». У ньому взяли участь 14 дітлахів, які розділилися на дві команди: «Чорна перлина» і «Корсар». Вони повинні були пройти кілька етапів випробувань, до яких увійшли: інтелектуальні конкурси, естафети, танцювальний етап, ліплення з солоного тіста та караоке. За кожне виконане завдання учасники отримували шматочок карти, яка наприкінці випробувань привела їх до скрині скарбів. Скарбами в цей день послужили солодощі.

По закінченні заходу у дітей залишилися позитивні емоції й веселий настрій. Задоволеними залишилися й батьки: вони пораділи за своїх дітей, висловили усну подяку співробітникам дитячого клубу, а також у черговий раз переконалися, що «Спортлайфік» любить своїх клієнтів.

Читати далі...