ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Sport Life Позняки пройшов конкурс «Найспортивніша сім'я»

Дата, время
Понеділок, 2 Червень, 2014

1 червня на честь Дня захисту дітей, в дитячому клубі «Спортлайфік» Позняки відбувся захід для юних відвідувачів «Sport Life» та їхніх батьків.

Завжди говорили і будуть говорити, що сім’я — це святе. Так воно і є. Адже у будь-якій країні, культурі сімейні цінності стоять на першому місці. Не стала винятком і наша мережа фітнес-клубів.

Співробітники «Спортлайфіка» організували прекрасне сімейне свято. У ньому брали участь діти віком 5–10 років, а також їхні мами і тата. Різні конкурси, ігри, змагання були корисними та розвиваючими для маленьких відвідувачів клубу, а для батьків — веселими і кумедними. За кожну маленьку, але все-таки перемогу кожен отримував призи, що ще більше підігрівало позитивні емоції дітлахів.

Проводилися конкурси на спритність, швидкість, силу і згуртування в сім'ї. Під час змагальних ігор у діток розвивався не тільки командний дух, але й відбувалося зближення з батьками, що також дуже важливо. Все пройшло зі шквалом позитивних емоцій і посмішок. Залишилися задоволені і діти, і батьки, і, звичайно ж, співробітники.

Читати далі...