ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Юні таланти» в Sport Life Позняки

Дата, время
Понеділок, 2 Червень, 2014

30 і 31 травня співробітники дитячого клубу «Спортлайфік» Позняки організували для своїх маленьких відвідувачів та їхніх батьків показове змагання: «Художня гімнастика» для дітей 3–4 років і «Акробати» для дітей 5–6 років.

Головний тренер з художньої гімнастики — Альона Євдокимова (займалася художньою гімнастикою 10 років, 5 років працювала з дітьми різного віку у ШСМ з художньої гімнастики, один з кращих тренерів дитячого клубу) зібрала команду юних гімнастів і акробатів, які регулярно відвідують її тренування.

Діти показували свої спортивні таланти, а батьки не могли ними натішитися. Результати були просто вражаючі — робота тренера не пройшла марно. Хлопці виконували різні акробатичні трюки, демонстрували гнучкість тіла. Натішитися своїми вихованцями не могла й сама Альона Євдокимова. Для неї це теж досягнення.

Всі учасники заходу були задоволені. У «Спортлайфіку», як завжди, панували тільки позитивні емоції й посмішки, які було видно не тільки на обличчях маленьких відвідувачів клубу, а й на обличчях їхніх батьків. Вони ділилися враженнями та говорили, що жодної секунди не шкодували про те, що їхні діти займаються саме тут. Також мами і тата дякували тренеру, співробітникам «Спортлайфіка» за прекрасно організовані змагання та чудовий настрій.

Чекаємо нових досягнень від маленьких клієнтів «Sport Life».

Читати далі...