ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День народження Sport Life Троєщина!

Дата, время
Понеділок, 18 Серпень, 2014

16 серпня фітнес-клуб Sport Life на Троєщині відсвяткував свій перший День народження!

Свято вдалося на славу. У честь Дня народження клубу відбулась величезна кількість цікавих та захоплюючих заходів.

Для найменших клієнтів фітнес-клубу розробили спеціальну розважальну програму. Для малюків у віці від 3 до 6 років підготували спеціальне творче заняття, а діти старшого віку (від 7 до 13 років) мали змогу взяти участь у танцювальному марафоні на відкритому майданчику «Zumbafitness». Після закінчення на усіх дітей очікував солодкий сюрприз та кисневі пінки.

Колективний малюнок на асфальті під назвою «Спортлайфіку 1 рік» став найкращим подарунком.

У басейні на честь Дня народження клубу вперше провели «Сімейний заплив». Згуртованість учасників та нереальний позитив зробили змагання насправді видовищними та незабутніми. 

Далі у басейні відбувся заплив на 50 метрів у вільному стилі серед досвідчених плавців-чоловіків. Як учасники змагань, так і глядачі залишилися задоволені: перші отримали брендовані подарунки від Sport Life, а інші — море позитивних емоцій та гарний настрій. 

У тренажерному залі на гостей очікував приємний сюрприз від тренерів фітнес-клубу — унікальна змагальна програма з Cross-Training. У змаганні взяло участь 18 спортсменів, шість з яких зайняли призові місця. Переможці стали власниками медалей, брендованих подарунків та сертифікатів.

Команда тренерів групових програм зробила приємність гостям у вигляді літнього фітнес-марафону «non stop».  Він надав змогу учасникам випробувати себе у енергійних танцях на степі, запальній зумбі та спокусливому стріп-денсі. Танцювальний марафон викликав справжній фурор, як серед учасників, так і серед глядачів. У якості нагороди п ’ятірка  «Кращих танцюристів року Sport Life на Маяковського» також отримали свої пам’ятні подарунки.   

Читати далі...