ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Зимовий чемпіонат України з триалону у Sport Life Теремки

Дата, время
Понеділок, 8 Грудень, 2014

У суботу, 5 грудня, у Києві відбувся заключний внутрішній старт сезону — зимовий чемпіонат України з триатлону (акватлону).

Цьогоріч змагання у столиці відбулись на якісно новому рівні — плавали триатлети у басейні Sport Life Теремки, а бігову дистанцію спортсмени долали у сучасному легкоатлетичному манежі в мікрорайоні Русанівка.

Серед жінок чемпіонкою України стала киянка Віра Соснова. Друге місце в активі титулованої Інни Рижих (Дніпропетровськ), яка показала непоганий результат, як для цього змагального періоду. А чільну трійку лідерів замкнула львів'янка Марина Кирик — в її активі найкращий час на плаванні. Четвертим місце задовольнилась чемпіонка України минулого сезону Олександра Степаненко з Житомира.

У чоловічому турнірі місця розподілились наступним чином: золото отримав Дмитро Маляр (Дніпропетровськ), срібло — Олексій Сюткін (Черкаси), бронзу — Віктор Альшин (Донецьк). Лідер українського рейтингу Іван Іванов посів 6-те місце та визнав свій результат задовільним, як для цієї частини змагального року.

Додамо, що, крім спортсменів еліти, нагороди зимового чемпіонату України розіграли також молодь, юнаки та дівчати різних вікових груп.

Читати далі...