ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новорічні ранки «У гостях у Спортлайфіка»

Дата, время
Понеділок, 22 Грудень, 2014

У передноворічні дні маленькі клієнти клубів Sport Life Троєщіна, Ленінградська площа, Чернігівська, Черкаси, Львів на Сихові та Одеса Аркадія побували у справжній новорічній казці.

Усі дітки вбрались у гарні карнавальні костюми, а тренери-педагоги Спортлайфіка доповнили їх образи яскравим аквагриму. У залежності від тематики ранку дітки перевтілювались навіть у справжніх зірок та кіногероїв. Розважали дітей казкові та мультяшні персонажі: Баранчик Шон, Кінь Юлій, Спортлайфік, Баба Яга, Фіксіки та навіть Леді Гага з містером PSY. Діткам ніколи було нудьгувати, вони то проходили цікаві заплутані квести, то відгадували складні загадки і розгадували ребуси. А ще всі маленькі клієнти Спортлайфіка багато танцювали, співали та брали участь у веселих конкурсах. Після усіх «казкових» випробувань на всіх учасників очікувала запальна новорічна дискотека.

Звичайно ж, ранки не обійшлись без Снігуроньки та Діда Мороза. Усі діти були дуже раді бачити таких казкових гостей. Дітки навперебій розповідали віршики Діду Морозу, а натомість отримали солодкі подарунки і приємні сюрпризи від Спортлайфика, а декотрі навіть Оскари. Усі діти та батьки залишились дуже задоволені та отримали заряд позитиву на увесь наступний рік.

Спортлайфік вітає усіх з новорічними святами!

Читати далі...