ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новий рік у клубах Sport Life Дніпропетровськ

Дата, время
Понеділок, 22 Грудень, 2014

Напередодні новорічних свят, 20 і 21 грудня, у Sport Life Приозерний та Центральний відзначали Новий рік.

20 грудня усі клієнти Sport Life Приозерний змогли побувати на вечірці у стилі «Disco 80-90-і». Фітнес-марафон проходив у дуже затишній, домашній атмосфері з грамплатівками та серпантином на стелі, подарунками під ялинкою та диско-кулею. Майстер-класи від тренерів за класами: Aerobic Dance, Zumba, Step Aerobic, House Dance і PortDeBras. У перервах на всіх учасників очікував виступ з акробатичної йоги та безкоштовна киснева пінка.

Для найменших клієнтів передноворічні заходи у Sport Life Приозерний запам'ятаються надовго. Адже тільки у Спортлайфіку діти не тільки змогли розповісти вірші Діду Морозу, але й перевтілитись у справжніх індіанців у пір'ї та зі списами. Діти розгадували ребуси, плавали на каное, перетягували канати, співали і танцювали, а наприкінці отримали солодкі подаруночки. Також 20 грудня на всіх маленьких плавців у басейні чекав сюрприз — спортивні запливи за кубок Діда Мороза. Усі діти були у цілковитому захваті, таке святкування запам'ятається їм надовго.

21 грудня у Sport Life Центральний пройшов фітнес-карнавал. Усі учасники могли не тільки похвалитись своїми костюмами, але здивувати своєю фітнес-майстерністю. Захід складався з яскравих танцювальних номерів, спортивних конкурсів, міні-вистави, парної йоги і навіть йоги сміху. Усі зарядились енергією та новорічним настроєм, а також отримали приємні сюрпризи на пам'ять.

Вітаємо всіх з прийдешніми святами! У новому році все буде фітнес!

Читати далі...