ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новий рік у Sport Life Кременчук!

Дата, время
Понеділок, 29 Грудень, 2014

Напередодні новорічних свят у Sport Life Кременчук пройшли спортивно-розважальні заходи для маленьких та дорослих клієнтів.

У студіях групових програм пройшов «Новорічний марафон» для клієнтів. Захід відбувався у два етапи: 1-ша частина — танцювальна, 2-га частина — естафети. Клієнти з величезним задоволенням вивчали танцювальні комбінації та брали участь в естафетах. Усі учасники отримали величезний заряд енергії, новорічні дипломи, сертифікати й, звичайно ж, подарунки від Діда Мороза.

Новорічні дитячі розваги пройшли у форматі вистави для дітей 2-6 років та аквавечірки «Дід Мороз на острові скарбів» для дітей 7-13 років. Усього на святкових заходах у цей передноворічний день було 60 діток.

Святковий настрій панував у дитячому клубі з ранку до вечора. Малюки грали зі Снігуронькою та Сімкою, кружляли у танці зі сніжинками, ловили рибу для приготування новорічних страв. На старших дітлахів очікувала справжня піратська вечірка у басейні. Діти не тільки розважились, а й отримали масу позитивних емоцій та солодкі подаруночки.

Sport Life Кременчук вітає усіх з прийдешніми святами. У наступному році все буде Sport Life!

Читати далі...