ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Sport Life Теремки пройшли змагання Liga Fit!

Дата, время
Понеділок, 30 Березень, 2015

У суботу, 28 березня, у басейні Sport Life Теремки відбулись перші аматорські змагання з плавання Liga Fit для дітей до 13 років.

Змагання були організовані та проведені спільно з мережею фітнес-клубів Sport Life і Лігою дитячого плавання України. Вперше у змаганнях брали участь лише вихованці фітнес-клубів та приватних шкіл з плавання. Усього змагалось 18 команд — 197 спортсменів-представників клубів: «Sport Life», «Акваріум», «5 елемент», «Подільський», «Київ Спорт Клуб», «Спортленд», «Euro Gym», «Вища ліга — Одеса», а також «Kiev International School», «Grukanov Teem», школа плавання «Kiev City Swim», «Рудковський Teem», басейн школи 302, басейн ДБК, «Swimpower», команда «Бурденюк Бориспіль», ДПП. Мережу фітнес-клубів Sport Life представляли три команди, до складу яких увійшли клієнти з клубів: Теремки, Протасів Яр, Позняки, Дніпровська набережна, Петрівка, Херсон, Борщагівка та Чернігівська!

На церемонії відкриття змагань виступили спортсменки секції «Синхронне плавання» Sport Life Теремки. За підсумками змагань перше місце посіла команда з Одеси «Вища Ліга», друге місце — «Перша команда Sport Life» та третє — команда фітнес-клубу «Акваріум». Юні спортсмени показали відмінні результати — тренери та батьки можуть ними пишатись! Вітаємо усіх призерів з гідними виступами та до зустрічі на наступних змаганнях!

Читати далі...