ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День народження Sport Life Одеса Жукова!

Дата, время
Понеділок, 20 Квітень, 2015

У п'ятницю, 17 квітня, у Sport Life Одеса Жукова весело та спортивно святкували першу річницю клубу.

Свято розпочалось конкурсом для маленьких клієнтів клубу «Міні-міс та міні-містер Sport Life» . У конкурсі взяло участь близько 40 діток. Конкурсантів завітало підтримати велика кількість вболівальників. На маленьких учасників очікувала різноманітна конкурсна програма, цікаве та захоплююче шоу аніматорів, а також солодкий стіл. За підсумками конкурсу Міні-міс Sport Life стала Оголюк Наташа, а Міні-містером Sport Life став Коваленко Денис. Усі учасники отримали дипломи та подарунки. Діти та батьки були у захваті від заходу!

У дорослих клієнтів також відбувся конкурс «Міс і містер Sport Life». У конкурсі взяло участь понад 50 осіб. Конкурсна програма була складною, але від цього не менш цікавою. Наприкінці конкурсу тренери підготували для клієнтів цікаву шоу-програму: вокальні, хореографічні та акробатичні номери. Глядачі отримали море позитивних емоцій та заряд гарного настрою! Міс Sport Life стала Крышталева Алла, а Містером Sport Life став Бандюк Олег.

Після шоу-програми відбулась церемонія нагородження та святковий фуршет. Переможці були нагороджені пам'ятними призами. Свято пройшло у веселій та дружній атмосфері, подарувавши усім незабутні враження!

Читати далі...