ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День народження Sport Life Дніпропетровськ Центральний!

Дата, время
Понеділок, 27 Квітень, 2015

У суботу, 25 квітня, Sport Life Дніпропетровськ Центральний відзначив першу річницю роботи клубу.

У різних локаціях клубу на клієнтів очікували різноманітні розважальні програми. На рецепції розігрували подарункові сертифікати на персональні тренування, фітнес-тестування, авторські студії та послуги від салону краси. У тренажерному залі проводили безпрограшну лотерею — розігрували персональні тренінги на увесь святковий день. Усі, хто у цей день прийшли тренуватись, витягли свій «щасливий квиток» — займались безкоштовно з персональним тренером!

У басейні запально танцювали у воді у стилі «Аквазумба»! Після закінчення заняття учасників «Аквазумби» пригощали на лаунж-барі кисневими пінками. У студіях групових програм на усіх клієнтів очікувало святкове шоу від тренерського складу. У програмі були: парна йога, східні танці, запальний «номер» на сайклі, синхронний денс на степах та бразильський танець від Баликової Євгенії. Неперевершені костюми та екзотичний танець в цілому справили незабутнє враження! Шоу-програма закінчилась масовим танцем у стилі «Зумба» — тренер показувала майстер-клас й усі повторювали за нею рухи.

Ось так сонячно, весело та по-справжньому активно Sport Life Дніпропетровськ Центральний відсвяткував свій перший День народження!

Читати далі...