ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Турнір з функціонального тренінгу у Sport Life Індустріальний!

Дата, время
Понеділок, 4 Травень, 2015

У суботу, 2 травня, у Sport Life Індустріальний пройшов мережевий командний турнір із функціонального багатоборства Fit Fight 2015.

У змаганнях взяло участь 20 спортсменів (8 співробітників мережі Sport Life та 12 клієнтів). Усього в турнірі виступило 5 команд з 4-х клубів мережі: Sport Life Чернігівська, Sport Life Оболонь, Sport Life Борщагівка та дві команди зі Sport Life Троєщина. У кожній з команд було по три чоловіки та одна дівчина.

Змагання проходили у три етапи. Перший етап — станова тяга, вага штанги 80 кг. За три хвилини усі члени команди повинні були зробити максимальну кількість повторень. Другий етап: команди ділились на дві пари та виконували 4 кола вправ: трастери 40 кг, 15 повторень; берпи, 15 повторень; застрибування на платформу 60 см, 20 повторень; свінг гантеллю 16 кг, 20 повторень. Третій етап — естафета: стрибки зі скакалкою, скручування на прес сіт-ап, віджимання від підлоги та човниковий біг.

За підсумками запеклої боротьби призові місця розподілись наступним чином:

1-е місце дісталось команді Sport Life Маяковського: Ткаченко Олександр, Прудковських Віктор, Кацан Іван та Марія Шикова.

2-е місце посіла команда Sport Life Борщагівка: Білозеров Микола, Бухтеев Андрій, Цап Сергій та Гнатенко Світлана.

3-є місце — у команди Sport Life Оболонь: Кваснюк Василь, Жерновенко Володимир, Кузьменко Ростислав та Гузова Ольга.

Вітаємо усіх учасників з відмінними результатами та успішною командною роботою. До зустрічі на наступних змаганнях!

Читати далі...