ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life весело та спортивно відсвяткував День захисту дітей!

Дата, время
Вівторок, 2 Червень, 2015

У понеділок, 1 червня, у Спортлайфіках Борщагівка, Дніпровська Набережна, Кременчук, Осокорки, Петрівка, Протасів Яр та Теремки пройшли святкові заходи до Дня захисту дітей.

Залежно від віку для діток проводились різні заходи, дітлахи побували у різних вигаданих країнах, познайомились з багатьма цікавими злими та добрими персонажами. Для дітей 2-6 років були підготовлені майстер-класи з творчості та handmade, веселі танці, рухливі ігри, захоплюючі міні-квести плюс аквагрим. А у Спортлайфіку Протасів Яр малюки подорожували різними казковими країнами: «Топотушки», «Пісочна країна». За свої старання дітки отримали приємні подаруночки та солодку винагороду.

А для старших дітлахів, 7-13 років, проходили турніри «Найрозумніший», ігри «Брейн-ринг», квести, естафети «Ігри патріотів», танцювальні флешмоби. Дітям  доводилось долати смуги перешкод, малювати на асфальті, майструвати вироби та навіть рятувати Галактику. Усі знання та вміння, які маленькі клієнти отримали у Спортлайфіку, вони сміливо використовували у вікторинах та естафетах. На згадку про свято від Sport Life діткам дістались маленькі подаруночки та солодкі презентики.

Свята пройшли на ура: усі дітки в усіх Спортлайфіках залишились дуже задоволені! Учасники наших заходів порадували своїми вміннями, знаннями та уважністю. Величезний заряд енергії та бадьорості отримали діти, батьки та тренери. До зустрічі на наступних веселих заходах у Спортлайфіках!

Читати далі...