ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Перша річниця Sport Life Львів Героїв УПА!

Дата, время
Понеділок, 8 Червень, 2015

Цілих три дні поспіль, 3, 4 та 5 червня, Sport Life Львів Героїв УПА весело та спортивно святкував свій перший день народження.

У перший день свято розпочиналось відразу на вході до клубу: центральна рецепція була прикрашена кульками та святковим банером «Нам — 1 рік». Усіх гостей відразу ж пригощали солодкими частуваннями. На наступний день у тренажерному залі відбулись змагання з функціонального тренінгу «Total Body Workout». Усі учасники показали відмінні результати та виклались на 100%, тренери можуть ними пишатись. Усі призери змагань отримали в подарунок футболки з логотипом Sport Life та цікавим принтом.

Також святкування дня народження поширилось і на аквазону клубу. У басейні пройшов неймовірний підводний сайкл-марафон. Високоінтенсивне тренування дало свої результати — усі учасники були у захваті. У Спортлайфыку для маленьких клієнтів влаштували запальну дискотеку. І, звичайно ж, як же день народження без смачного іменинного торта. Після запальних танців усі дітки були запрошені на солодкий стіл.

Вітаємо Sport Life Львів Героїв УПА з першою річницею та бажаємо процвітання!

Читати далі...