ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Дніпропетровськ Приозерний відзначив третю річницю!

Дата, время
Середа, 10 Червень, 2015

У вівторок, 9 червня, Sport Life Дніпропетровськ Приозерний спортивно святкував день народження.

У кожному підрозділі клубу тренери підготували заходи на честь свята. У тренажерному залі проходив спортивний батл: завдання з cross-training, TRX та вправи на bosu. У змаганнях взяло участь 10 осіб. Найстійкіші та найспортивніші вийшли у фінал і перемогли! Призерів нагородили грамотами, медалями та сертифікатами. У басейні провели презентаційні майстер-класи Aquadance і Aqualite. Тренери подарували учасникам масу позитивних емоцій!

Для маленьких клієнтів у Спортлайфіку провели своє свято на честь іменин клубу. Дітки могли взяти участь у майстер-класі з handmade, святковій фотосесії та різних іграх. Цей день у Спортлайфіку був яскравим та цікавим!

У суботу, 13 червня, у парку ім. Лазаря Глоби пройшов святковий квест. У парку були заздалегідь підготовлені станції з завданнями — загадки про визначні пам'ятки парку та виконання різних вправ. Усі станції були відзначені прапорцями Sport Life . Квест пройшов усіма відомими визначними пам'ятками парку — центральне озеро, дитяча залізниця, літній театр, пам'ятники та атракціони. Учасники відгадували загадки, катались на катамарані і троллі — загалом, дуже добре провели час.

По завершенні святкування третьої річниці клубу всіх учасників та працівників клубу пригостили смачним тортом з написом «З днем народження, Sport Life!»

Ще раз вітаємо Sport Life Дніпропетровськ Приозерний з днем народження та бажаємо успіхів і процвітання!

Читати далі...