ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Маленькі спортсмени Sport Life Позняки порадували батьків та вихователів

Дата, время
Понеділок, 26 Жовтень, 2015

Дитячі змагання з плавання «Крапельки» відбулися в суботу, 24 жовтня. Змагались навіть зовсім маленькі пловці та професіонали-тренери.

Було розіграно 12 комплектів медалей у 3-х вікових категоріях:

  • Діти 7-8 років 25 м вільним стилем та на спині.
  • Діти 9-10 років 50 м вільним стилем та на спині.
  • Діти 11-13 років 100 м вільним стилем та на спині.

Всього у змаганнях «Капельки» у клубі Sport Life Позняки взяв участь 31 спортсмен. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, дипломами та пам'ятними подарунками. Малюки віком до 7 років також успішно подолали дистанцію 25 метрів вільним стилем, чим порадували і батьків, і тренерів. 

Після стартів у показових запливах виступили дві команди тренерів. Вони змагалися в естафетах 4х50 м комплекс і 4х50 м вільним стилем. У складі команд виступали: Ткаченко Олександр, Повстяна Аліна, Сосна Антон, Шпаковський Андрій, Андрух Валерія, Олександр Мордасов, Саєнко Роман, Савицький Андрій. І дітям і батькам було цікаво спостерігати за напруженою боротьбою між двома командами професійних спортсменів. У підсумку — перемогла дружба.

Захід пройшов у веселій та дружній атмосфері. Вітаємо всіх переможців та учасників з гідними результатами і чекаємо всіх на наступних змаганнях!

Читати далі...