ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life визначає Halloween

Дата, время
Понеділок, 2 Листопад, 2015

Halloween для мережі клубів став приводом незвично і весело провести тренування. Кожен клуб запропонував свій варіант сценарію, який зробив заняття «страхітливо» цікавими. А цікаве заняття — ефективне заняття.

Яскраві тематичні свята пройшли в дитячих клубах Спортлайфіки. Клуб Львова влаштував для дітвори 31 жовтня «Garbuz Party». Дітлахам так сподобалося, що відразу після свята батьки стали записуватися на новорічну вечірку!!!

Дитяче свято в Спортлайфику Черкас назвали «Black Cat Halloween Party». Дві зграї котів — руді і чорні — змагалися у різних конкурсах, щоб завоювати призи та солодощі. Потім зграї об'єдналися в боротьбі з привидами, Джеком та іншими страхіттями. В кінці свята всі кошенята отримали призи.

Спортлайфик Дніпропетровськ Приозерний провів найстрашнішу костюмовану вечірку року — Halloween Party. Малюки брали участь у захоплюючому квесті, грали в старовинні Halloween ігри, а більших діток чекали складніші завдання і «страшні» конкурси. В кінці кожного заходу маленьких клієнтів чекала творча майстерня, на якій хлопці могли зробити маску або створити старовинний символ Halloweenа — сову.

У дитячому клубі на Дніпровській набережній дітей чекала справжня хеллоуинская атмосфера — казкова і похмура. В програмі вечірки був захоплюючий квест «Примарна погоня», ігри з привидами, конкурси, виріб і справжня кімната страху! Наприкінці свята всі діти отримали солодкі призи та подарункові персональні тренування в басейні і дитячому клубі!

Тренера Sport Life кажуть, що крім позитивних емоцій і яскравих вражень такі свята допомагають дітям відчути командний дух і отримати додаткову мотивацію до занять спортом.

Читати далі...