ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Теремки відсвяткував другий День народження!

Дата, время
Понеділок, 9 Листопад, 2015

Розіграш клубних карт, підводна фотосесія, тренування від всесвітньо відомого інструктора — це лише стислий перелік сюрпризів, які приготував клуб для клієнтів цього дня.

7 листопада у Sport Life Теремки пройшло святкування другої річниці клубу. Яскраві заходи пройшли у всіх відділеннях. Кожен, і маленький, і дорослий, який прийшов в клуб цього дня, отримав можливість взяти участь у розіграші продовження карти на 6, 3 або 1 місяць.

У басейні святкування розпочалося аква-марафоном, який проходив у форматі кругового тренування: 5 станцій по три кола з різним аква- обладнанням. Тренування проводили одночасно кращі тренери — кожен на своїй станції. Учасники отримали повноцінне навантаження на всі групи м'язів і величезний заряд емоцій!!!

Діти від 0 до 3 років брали участь в «грудничковых запливах» і підводній фотосесії. «Веселі естафети» проводилися для дітей 7-13 років. 4 команди по 6 малюків змагалися, виконуючи складні і цікаві завдання. Закінчилося святкування в басейні майстер-класами для дорослих з плавання: кролем, брасом і батерфляєм. 

У групових програмах пройшли заходи з різних тематик. Кожен відвідувач знайшов щось для себе. Презентація програми Хаду зібрала понад 60 учасників. Адже провів її сам творець тренування, всесвітньо відомий Звіад Арабулі. 

На яскравій Zumba Party запалили всіх своїми танцями улюблені інструктори клубу. Було все — український фольк, бачата, меренге, хіп-хоп, ну і звичайно, спеціальна пісня до Дня Народження. 

Найбільш відчайдушні любителі адреналіну зійшлися в сутичці на фітнес-марафоні відразу за трьома напрямками: TRX, Kangoo Jumps, Tabata. Було спекотно, але фінішували всі! Переможці отримали призи, всі інші — стимул тренуватися і прагнення до майбутніх перемог! 

Любителів йоги чекало повне занурення в культуру на святковому тренінгу. Після інтенсивної практики учасники пили чай, обговорювали з інструктором цікаві теми, задавали питання, і обіцяли регулярно відвідувати заняття. 

Як і в минулому році найменші клієнти дитячого клубу від 6 місяців до 3-х років отримали можливість взяти участь у заползах. Для дітей віком від 3 до 6 років підготували майстер класи по виготовленню браслетів, веселі естафети та ігри, танцювальну програму та море подарунків. Дітки старшого віку взяли участь у квесті, який складався зі станцій кросфита і сайкла. 

У тренажерному залі пройшли змагання з крос тренінгу. Учасники заходів отримали масу задоволення та подарунків, а глядачі — море позитивних емоцій та гарний настрій. День народження вдався на славу!

Читати далі...