ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Позняки відсвяткував 2-й день народження!

Дата, время
Понеділок, 16 Листопад, 2015

14 листопада клуб Sport Life Позняки відзначив свою другу річницю. Кожного гостя в цей день чекала насичена фітнес програма та цінні призи лотереї.

Відкрив свято перший безкоштовний сквош-ракетлон, в якому взяли участь понад 25 спортсменів. Переможцями змагання стали:

 
  • 1 місце — Олександр Батищев.
  • 2 місце — Едуард Піскунов.
  • 3 місце — Олександр Мордасов.

Найменших клієнтів чекав «Осінній танцювальний фестиваль». У заході взяли участь 35 діток, їх батьки були глядачами. У басейні інструктори підготували 1,5 годинну розважальну програму, в якій представили новий клас Aqua dance.

Тренери тренажерного залу провели змагання з функціонального тренінгу під назвою «The team games». Родзинкою заходу були показові виступи тренерського складу — станова тяга, жим лежачи і сидячи. І, звичайно ж, командне змагання, в якому перемогла пара найвитриваліших клієнтів:

  • Цехмістренко Наталія.
  • Сніцаренко Ганна.

В ігровому залі інструкторами групових програм був підготовлений Mix Marathon у форматі функціонального тренінгу в парах, з танцювальним сюрпризом від інструктора Мельчук Маргарити.

Всі учасники та глядачі отримали масу позитивних емоцій, весело провели час і промотивировали себе до подальших тренувань. Sport Life Позняки дякує кожному клієнтові за час, проведений разом!

Читати далі...