ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Юні гімнастки порадували гостей змагань

Дата, время
Середа, 2 Грудень, 2015

28 листопада в дитячому клубі Спортлайфик Позняки пройшли нові змагання з гімнастики серед юних спортсменів.

У змаганнях взяли участь 16 осіб. Наші юні гімнастки виступили з новою програмою вправ, показали свою майстерність у виконанні вправ з предметами: м'яч, обруч, а також порадували показовим номером з обручем. У вправах без предметів дебютували найменші гімнастки.

Свою граціозність і майстерність показали гімнастки авторської студії «Гнучке тіло» підготувавши в цьому сезоні нову програму, в якій використовували предмети: м'яч і скакалку. З дуетним номером виступили вихованці студії «Акробати» показавши сміливість у виконанні цікавих елементів і підтримок у парі. Також на заході виступили танцюристи із чудовими постановками «Сучасного танцю» та «Боді балету».

Було багато сюрпризів і подарунків для наших спортсменів, велика група підтримки з боку батьків і вихованців студії. Підтримати юних спортсменів прийшла Вікторія Антоненко, багаторазова учасниця чемпіонатів та всеукраїнських змагань з художньої гімнастики, вихованка тренера Анни Діденко.

До змагань учасників підготували: тренер секції Художньої гімнастики» та авторської студії «Акробати» Анна Діденко. Тренер авторських студій «Гнучке тіло» і «Акробати» Катерина Котик.

Тренерський склад і весь колектив Sport Life радіють успіхам гімнасток і бажають їм нових спортивних досягнень.

Читати далі...