ico Спробуйте новий дизайн сайту!

За «Кубок Немо» змагалися спортсмени 13 клубів

Дата, время
Понеділок, 7 Грудень, 2015

5 грудня в басейні Sportlife Теремки відбулися Мережеві змагання з плавання для дітей до 14 років «Кубок Немо».

Цього року в змаганнях взяло участь 143 спортсмени з таких клубів: Борщагівка, Осокорки, Караваєві Дачі, Петрівка, Драгоманова, Протасів Яр, Ленінградська площа, Чернігівська, Печерськ, Маяковського, Теремки, Херсон і Черкаси. 

Індивідуальна першість розігрувалася у вікових категоріях: до 7 років, 7-8 років, 9-10 років, 11-13 років. На дистанціях 25 і 50 метрів стилями кроль на спині, брас, батерфляй. Конкуренція була серйозною. На дистанції 25 м/с і 50 м/с змагалося понад 20 учасників. Всі переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами та солодкими подарунками. Переможцям вручили квитки на виставу в цирк Кобзов!

Діти в категорії до 7 років пливли дистанцію 25 метрів/с без додаткового обладнання. Наймолодшим учасникам цього запливу виповнилося всього 4 роки! Малюки успішно подолали поставлене завдання і були нагороджені дипломами, медалями та солодкими призами! 

Ми ще раз вітаємо наших переможців і призерів, бажаємо їм подальших спортивних перемог. І бажаємо всім, не зупинятися на досягнутому, прагнути тільки вперед!!!

Читати далі...