ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Завершився зимовий турнір з футболу між тренерами Sport Life

Дата, время
Понеділок, 14 Грудень, 2015

В суботу, 12 грудня у Дніпропетровську відбувся фінальний матч зимового турніру з футболу Sport Life Fitness Staff 2015.

Футбол — сезонний вид спорту — цей стереотип вдало спростувала компанія Sport Life, презентувавши всесезонні футбольні поля зі штучним покриттям. Футбол — краща командна гра, а корпоративний турнір згуртовує колектив, розвиває почуття ліктя, в подальшому полегшує вирішення виробничих завдань. До такого висновку прийшли співробітники Sport Life. Вони вирішили скористатися власним потенціалом мережі і організували зимовий турнір з футболу Fitness Staff 2015.

«Компанія Sport Life активно пропагує здоровий спосіб життя. Ми хочемо показати, як це здорово — зібратися з колегами для спілкування не за столом з алкоголем, а на полі», — говорить Максим Козиряцкій, менеджер ігрових видів спорту мережі Sport Life.

У фінал турніру вийшли команди тренерів Дніпропетровська і Запоріжжя. Вирішальний матч кубка Fitness Staff 2015 відбувся в суботу на Sport Life Football Arena Дніпропетровськ. 

«Міні-футбольне поле зі штучним покриттям — новий набираючий популярність напрямок діяльності мережі. Ми хочемо повернути футбол якщо не на подвір'я, то хоча б любителям. Саме тому ми встановили дуже лояльні ціни на оренду наших  полей. Ви обов'язково повинні це спробувати. Справжнє випробування на міцність себе і своєї команди», — додає Максим Козиряцкій.

Найсильнішою командою стала команда тренерів Sport Life Дніпропетровськ. Із рахунокм 13:5 переможець отримав кубок, всі учасники медалі і гарячий чай, а глядачі отримали масу позитивних емоцій на свіжому повітрі.

Читати далі...