ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новорічні заходи пройшли в клубах Sport Life

Дата, время
Понеділок, 21 Грудень, 2015

Марафон яскравих свят у клубах мережі подарував гостям і клієнтам справжній новорічний настрій.

19 грудня у Спортлайфіку Запоріжжя пройшло дитяче свято з ялинкою та Дідом Морозом, який познайомив маленьких глядачів з великими і маленькими бульбашками, а деякі навіть побували в гігантському мильному міхурі! Також діти взяли участь у неймовірній «новорічній алхімії». Всі отримали солодкі подарунки, учасники відзначили, що в повітрі витало «святкове диво».

19 грудня в Спортлайфіку Кременчука також пройшло святкування. Казка, чудеса, подарунки і, звичайно, чари чекали в цей день малечу 3-6 років. Діти брали активну участь у різноманітних конкурсах та іграх: допомагали Діду Морозу переносити подарунки, танцювали разом зі Снігуронькою та Лунтиком, пробиралися через веселий лабіринт, прикрашали квітами зелену галявину. Закінчилося свято веселими танцями з мильними бульбашками. Старших дітей чекала весела і не менш захоплююча пригода. Пірати на очах у всіх вкрали Діда Мороза разом з мішком подарунків! Щоб знайти Діда Мороза, врятувати Новий рік і повернути подарунки, треба було відправитися на далекий Лазурний берег. Підступні пірати приготували їм безліч цікавих та захоплюючих конкурсів. А після такої насиченої програми дітлахів чекала новорічна, запальна дискотека з Дідом Морозом та Снігуронькою. І, звичайно, ніхто не залишився без солодкого подарунка.

19 грудня у Sport Life Дніпропетровськ Центральний пройшов захід «Новорічна Феєрія»! Тренерами клубу були проведені різноманітні майстер класи за такими напрямами, як степ, йога, pilates. Яскраві танцювальні виступи фітнес-колективу Sport Life не залишили нікого байдужим. Практично 2 години весь тренерський склад клубу заряджав новорічним настроєм клієнтів!

20 грудня в Спортлайфіку Одеса Жукова відбулося спільне новорічне свято. У ньому взяли участь діти з двох Одеських клубів Аркадія і Жукова. Відкривали програму дівчинки 5-6 років з номером з художньої гімнастики. Протягом всієї вечірки дітей активно розважали Дід Мороз та Снігуронька, за бажанням малюкам було завдано святковий аквагрим. Маленькі гості опинилися в чарівному порталі, роль якого виконувала величезна мильна бульбашка. За допомогою порталу поринули у зимову казку «Холодне Серце» та незабутньо весело провели час з улюбленими персонажами Ельзою і Олафом. А в кінці вечора відбулася запальна дискотека та вручення солодких подарунків від Діда Мороза. А 27 грудня в Sport Life Одеса Жукова відбулося чудове свято для клієнтів. Вийшло воно на «УРА». Інструктора провели запальну ZUMBU, Rok * N * Roll на степ-платформах та естафети на виживання. У заключній частині свята виступили клієнти зі східним номером, в дуже гарних костюмах. І, звичайно, самі інструктори підготували танцювальний номер для клієнтів. Море посмішок, гарного настрою, позитиву і поздоровлень отримали наші улюблені клієнти !!!

20 грудня, в Спортлайфіку Дніпропетровськ Приозерний, для наших улюблених маленьких клієнтів пройшли відразу дві новорічні свята. Діток у віці від трьох років до шести зустріли Дід Мороз і Снігуронька. Пісні й хороводи, веселі конкурси та цікаві завдання радували наших малюків протягом всього заходу. Для дітей віком від семи до тринадцяти років підготували захоплюючу подорож у світ цікавої науки, як хімія! Хлопці мали можливість прийняти участь у створенні експериментів! І, звичайно, в кінці дітей чекали солодкі новорічні подарунки.

Новий рік клуб Sport Life Львів Сихів зустрічає танцюючи. В цю суботу, 26 грудня, у клубі на Сихові було весело і мега-позитивно. З самого ранку всі бажаючі могли відвідати святкову аквааеробіку в басейні.Тренери в українських костюмах запалювали всіх своєю енергією і показали чудовий номер з елементами українських танців. Заводна музика, гарний настрій і позитивна атмосфера не залишила нікого байдужим. На цьому танці не закінчилися. В продовження, всі бажаючі могли насолодитися новорічним диско в студії групових програм. Яскраві костюми тренерів і радісний настрій всіх учасників створили справжню передноворічну вечірку.

26 грудня новорічна Step Mania захопила Sport Life Львів УПА! Участь у степ-марафоні взяло 17 клієнтів та 5 тренерів: Бутурліна Аня, Гулинська Олена, Юлія Шпичко, Шелудько Олег. Учасники отримали пам'ятні дипломи, а переможці (перші 3 місця) отримали дипломи. І для діточок була робота шукати Діда Мороза, якого вкрали на передодні Нового Року. 30 наших маленьких клієнтів брали участь в іграх, конкурсах та аква-програмі в басейні. Дід Мороз знайшовся і свято був врятований !!! Усі одержали приємні сюрпризи і неймовірні емоції!

Читати далі...