ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Презентація дитячої секції з футболу «Football Arena Kids»

Дата, время
Понеділок, 11 Квітень, 2016

У неділю, 10 квітня, на футбольних полях Sport Life Дніпропетровськ Приозерний, пройшла презентація дитячої секції з футболу «Football Arena Kids». 

Батькам і дітям був представлений тренер Кабаненко Олександр — заслужений майстер спорту міжнародного класу, колишній капітан і гравець збірної України, майстер спорту України з футболу.

Тренер розповів про тренувальний процес і перспективи розвитку дитини в секції з футболу. Далі тренер провів перше тренування для дітей різного віку. Тренування проходило в ігровій формі, головним завданням тренера була з перших хвилин зробити тренування цікавою і одночасно продуктивною.

Діти навчалися першим азам прийому м'яча, проходили естафети, а так же відпрацьовували володіння м'ячем в парах. Останню двадцятихвилинку учасники тренувального процесу були поділені на дві команди і провели першу двосторонку. Перший день завершився відпрацюванням техніки пробивання пенальті.

В кінці заходу юні спортсмени фотографувалися зі своїм тренером. Діти з першого тренування йшли втомлені і задоволені, особи сіяли від отриманого задоволення від футболу! Чекаємо наших футболістів на заняттях в секції!

Читати далі...