ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Веселі вихідні в Спортлайфіке Кременчук

Дата, время
Понеділок, 18 Квітень, 2016

У суботу, 16 квітня, пройшли цікаві ігрові програми для наших активних клієнтів — «Космічна подорож» для дітей 3-6 років і довгоочікуваний фітнес-батл «Дівчата VS Хлопчаки» для дітей 7-13 років!

Запуск ракети космічних ігор почався рівно о 12:00. Діток очікували веселі конкурси, інопланетні танці, космічний обід, а також загадки про таємниці Всесвіту. З малюками ми вирушили в захоплюючу подорож через всю Сонячну систему: злітали на Місяць, Меркурій, Марс, Сатурн, потрапили під астероїдний дощ, пролетіли звезення чорну діру і спробували справжні ласощі космонавтів! Діточки пройшли всі випробування з легкістю і посмішкою на обличчі. І, отримавши в нагороду суперпризи, з упевненістю змогли сказати «Мама, тепер я космонавт!»

А трохи пізніше для старших дітей стартував очікуваний всіма фітнес-батл «Дівчата VS Хлопчаки»! Хлопці та дівчата змагалися у спортивних естафетах, інтелектуальних конкурсах, показали свій акторський потенціал і музичний талант. Фінал протистояння зважився в басейні, де учасники з останніх сил боролися за перемогу. Так який же результат? А виявилося, що ні хлопчаки, ні дівчата один без одного жити не можуть. Вони раз у раз допомагали один одному в усіх випробуваннях. І 2 команди, так відчайдушно бажали довести, що вони крутіші, стали єдиною дружною командою!

Ми щасливі, що змогли порадувати Ваших дітей, подарувати їм мить щастя і веселощів, дружби і добра! Приходьте до нас якомога частіше, і ми наповнимо дитинство Вашої дитини яскравими фарбами!

Читати далі...