ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Всеукраїнська фітнес-конвенція «Sport Life Championship 2016» відбулася!

Дата, время
Понеділок, 23 Травень, 2016

21 травня, учасників зі всіх регіонів України радо прийняв фітнес-клуб Sport Life на Маяковського.

Відвідати цей грандіозний захід могли тренери та клієнти мережі Sport Life. Це був день запальних виступів і яскравих перемог! Тренери мережі Sport Life проводили майстер-класи за напрямками: «Step», «Aerobic», «Dance». В рамках фітнес-конвенції проходив конкурс презентерів серед інструкторів Sport Life. Переможця в категорії «Dance» і володаря "Призу глядацьких симпатій» визначали учасники конвенції за допомогою голосування. Переможців в категоріях «Step» і «Aerobic» визначили члени журі. Для чесного і професійного суддівства учасників конкурсу в журі були запрошені кращі фітнес-експерти України:

  1. Михайло Каташов — методист міжнародного центру «Fitness Factory» Україна (Харків). Презентер міжнародних і регіональних фітнес конвенцій. Переможець конкурсу в номінації «Кращий фітнес-інструктор 2010-2012 роки» за програмою обласного фестивалю «ФІТНЕС ХАРКІВ». Переможець конкурсу «Newcomer Presenter Competition в рамках Конвенції Jaipur Xplode 2013 (Дніпропетровськ, Україна).
  2. Олена Теліш — Засновник і керівник академії фітнесу і танців «Майстер», презентер міжнародних фітнес- конвенцій, організатор фітнес-заходів, тренер-методист і викладач з фітнесу.
  3. Ірина Кульчицька — фітнес-директор клубу активного відпочинку «Подільський», автор навчальних фітнес-програм, міжнародний презентер, International Presenter PortDeBras.
  4. Анна Машовець — керівник і методист Тренінгового центру «Академія фітнесу — Україна», організатор ProFit Convention.
  5. Віктор Кневец — директор wellness-центру «Leonardo», кандидат в майстри спорту зі спортивної аеробіки, організатор міжнародних фітнес-конвенцій в Україні, міжнародний презентер фітнес-конвенцій, піонер фітнесу в Україні.
  6. Максим Долженко — фітнес-менеджер Sport Life Черкаси, методист навчальних заходів Sport Life, презентер фітнес-конвенцій.
  7. Артем Марченко — учасник і призер наукових конференцій з фітнесу, презентер всеукраїнських конвенцій, переможець всеукраїнської студентської олімпіади з фітнесу, багаторазовий переможець міжнародних танцювальних фестивалів, переможець конкурсу Sport Life Championship 2015.

1 місце в напрямку «Step» — Катерина Чепіль (Sport Life Позняки). 1 місце в напрямку «Aerobic» — Поліна Савченко (Sport Life Петрівка). 1 місце в напрямку «Dance» — Маргарита Піппарінен (Sport Life Теремки). Приз глядацьких симпатій — Андрій Матрос (Sport Life Оболонь), Еліна Небрат (Sport Life Дніпровська Набережна).

Фітнес-конвенція «Sport Life Championship 2016» пройшла на ура, всі учасники, глядачі та журі — в захваті. Тож до зустрічі на наступних конвенціях!

Читати далі...