ico Спробуйте новий дизайн сайту!

На футбольних полях Футбол Арена Зароріжжя — дуже спекотно!

Дата, время
Понеділок, 5 Вересень, 2016

3 вересня на майданчики вийшли команди, щоб вибороти сильнішого у турнірі з міні-футболу на честь першої річниці народження фітнес-клубу Sport Life Запоріжжя.

8 команд за олімпійською системою зустрілись спочатку у ¼ фіналу, потім переможці цих матчів протистояли у полуфінальних зустрічах і найсильніші дійшли до фіналу.

Фітнес-клуб у турнірі був представлений одразу двома командами: збірної клієнтів «SL client» та збірною працівників «Sport Life FA».

Команда співробітників на першому етапі змагань, ведучі у рахунку 3:1, не змогла втримати перевагу і програла команді «Максі Гранд» 3:4. Команда клієнтів у першому матчі виграла у «Зорі» з рахунком 8:4, а в полу фіналі поступилась команді Національної патрульної поліції — 1:6. В матчі за 3 місце «SL client» нічого не могли протиставити «Максі Гранд» — 7:3.

За підсумками футбольного свята 1 місце посiла дружня команда Національної поліції, на другому місці «Ломбард Капітал», на третьому — «Максі Гранд».

Команди-призери турніру окрім позитивних емоцій та яскравих вражень отримали від організаторів сертифікати на години безкоштого відвідування футбольних полів.

До зустрічі на матчах наступного турніру!

Читати далі...