ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life + «Сіті-Центр» + Мерія = «Дитяча фітнес Академія»

Дата, время
Субота, 10 Вересень, 2016

Кожен рік, у другу суботу вересня в Україні традиційно відмічається День фізичної культури і спорту. Без перебільшення можна сказати, що цього року ця подія, яку відмічали в Одесі, стала яскравою і такою, що запам’ятається надовго. Адже однією із знакових подій цьогорічного спортивного свята стало урочисте підписання Меморандуму про створення «Дитячої фітнес Академії» на базі спортивного клубу Sport Life в ТРЦ «Сіті-Центр». 

Усвідомлюючи необхідність впровадження європейських трендів здорового способу життя і популяризацію культури спорту серед дітей і молоді, представники влади м. Одеси і бізнес-структур вирішили змінити ситуацію, при якій, за даними МОЗ України, тільки за останні три роки кількість нарко- та алкоголезалежних осіб молодого віку зросло на 28%, причому серед них чимало дітей із соціально незахищених верств населення, малозабезпечених, дітей-сиріт.

Підписанти Меморандуму — Одеська міськрада в особі Геннадія Труханова, ТРЦ «Сіті-Центр» в особі директора з маркетінгу групи компаній «Сіті-Групп» Олени Орлової і спортивний клуб Sport Life в особі засновника групи компаній Sport Life Дмитра Єкімова поставили перед собою амбіційне завдання — створення і функціонування відповідаючої найсучаснішим вимогам «Дитячої фітнес Академії» і  ефективну співпрацю для її повноцінної роботи.

«Відкриття ДФА Sport Life — чудовий приклад співпраці представників міської влади і бізнесу на благо розвитку міста і його мешканців, — підкреслила Олена Орлова. — Ми наслідуємо добру традицію, коли орендар стає не просто комерсантом, а ще й меценатом, при цьому приймає активну участь в житті рідного міста і розвитку спортивної індустрії».

На урочистому підписанні Меморандуму засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов підкреслив, що нова дитяча фітнес Академія Sport life — це унікальна, перша в Україні вища школа спорту американського формату Fitness Champion of Kids для дітей у віці від 2-х до 13 років. І народилася вона не на «пустому» місці, адже в кожному з 47-ми клубів Sport Life діють спеціалізовані дитячі спортивні школи «Спорт Лайфик», де маленькі шанувальники здорового способу життя можуть не тільки долучатись до спорту, а й весело і пізнавально проводити свій час.

Виступаючи на святі спорту і краси, мер Одеси Геннадій Труханов висловив надію, що завдяки новій «Дитячій фітнес Академії» саме їх місто отримає можливість стати столицею водних видів спорту серед дітей. Разом з тим він підкреслив багатофункціональність нового спортивного комплексу: «Наша головна мета — створення комфортних умов для одеситів на шляху до їх прагнення вести здоровий спосіб життя і долучати до нього підростаюче покоління», — сказав Г. Труханов.

Читати далі...