ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Прес-конференція Sport Life

Дата, время
Четвер, 2 Вересень, 2021

Sport Life відкрив новий повністю автоматизований фітнес-клуб та запустив мобільний додаток для тренувань у діджитал-форматі. За словами засновника групи компаній Sport Life Дмитра Єкімова, над цим рішенням команда працювала три роки. Усе задля того, щоб надати можливості для тренувань якомога більшому числу людей.

«Щоб відкрити новий клуб, ми довго досліджували американський фітнес-ринок, три роки тому привезли в Україну перше відповідне обладнання і весь цей час тестували його та адаптували під українські реалії. Трохи більше року тому ми відкрили перший повністю автоматизований фітнес-клуб під брендом Gymmy у Харкові: там немає черг або карток, для доступу в клуб потрібен лише застосунок у смартфоні. Учора ми відкрили такий же автоматизований фітнес-клуб у Житомирі, однак цього разу це великий повноформатний заклад. За рік ми плануємо автоматизувати усі фітнес-клуби нашої мережі», – розповів Дмитро Єкімов.

Як додав віце-президент групи компаній Sport Life Ялчин Онур, автоматизація клубів та розробка мобільного додатку – це комплексна програма розвитку мережі, яка запропонує відвідувачам широкий спектр додаткових послуг, а також здешевить вартість абонементів і зробить спорт значно доступнішим для кожного українця.

Читати далі...