ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life переходить на формат автоматизованих фітнес-клубів та запускає мобільний додаток для тренувань

Ссылающиеся новости

П'ятниця, 3 Вересень, 2021

Про це на прес-конференції повідомив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

Найбільша в Україні мережа фітнес-клубів Sport Life оголосила про відкриття нового повністю автоматизованого фітнес-клубу та запустила мобільний додаток для тренувань у діджитал-форматі.

«1 вересня ми відкрили перший повноформатний автоматизований фітнес-клуб у Житомирі. За рік плануємо автоматизувати всі фітнес-клуби нашої мережі», — повідомив Дмитро Єкімов.

За його словами, над цим рішенням команда мережі працювали три роки. Спочатку вивчили це питання в теорії, дослідивши американський ринок фітнес-послуг. Потім завезли й почали тестувати відповідне обладнання в Україні. Зрештою у 2020 році мережа відкрила в Харкові перший повністю автоматизований фітнес-клуб під брендом Gymmy. Після річного тестового періоду було прийнято рішення масштабуватися та переводити в новий формат усі заклади мережі. Очікується, що це, зокрема, дозволить знизити вартість абонементів та зробить спорт значно доступнішим для кожного українця.

Окрім того, автоматизація клубів надасть відвідувачам додаткові зручності. Наприклад, завдяки системі розпізнавання обличчя не потрібно буде стояти в черзі на рецепції, доступ до роздягалень буде здійснюватися за електронними браслетами, що дозволить обрати будь-яку уподобану шафу. Також завдяки мобільному додатку Sport Life можна буде завжди мати під рукою актуальний розклад, отримувати нагадування про тренування тощо, а перевірити стан здоров’я допоможе автомат IN BODY, що вимірює показники тіла. Навіть воду вендінговий бар видаватиме за допомогою браслета

Таким чином, за словами віце-президента групи компаній Sport Life Ялчина Онура, автоматизація та діджиталізація дозволять надавати відвідувачам більший спектр спортивних та супутніх послуг, спростять процедури оплати та скоротять кількість зайвих контактів між людьми, що важливо в період розповсюдження у світі COVID-19.

Джерело: nv.ua

 
Читати далі...