ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life запускає новий формат автоматизованих фітнес-клубів і мобільний додаток для тренувань

Ссылающиеся новости

П'ятниця, 3 Вересень, 2021

Про це на прес-конференції повідомив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

Найбільша в Україні мережа фітнес-клубів Sport Life початку перетворення існуючих установ в повністю автоматизовані і запустила мобільний додаток для тренувань в Діджитал-форматі.

«Три роки тому, після ретельного вивчення американського ринку фітнес-послуг, ми завезли з США новітні Діджитал-технології та обладнання для створення автоматизованого фітнес-клубу. Перше такий заклад ми відкрили в Харкові в минулому році під брендом Gymmy. За рік з невеликим ми протестували його роботу, отримали відгуки відвідувачів, зробили висновки і поліпшення. Завдяки цьому 1 вересня цього року ми відкрили вже великий, повномасштабний автоматизований фітнес-клуб в Житомирі. А через рік плануємо автоматизувати всі фітнес-клуби нашої мережі », — розповів Дмитро Єкімов.

За його словами, для відвідувачів автоматизація означає спрощення процесів, підвищення зручності користування і навіть невелике зниження вартості абонементів. Адже фізичні картки замінять зручний мобільний додаток Sport Life і електронні браслети, які прискорять проходження в клуб і дозволять вибирати будь-який вподобаний шафка в роздягальні, купувати воду в вендинг-барі або отримувати нагадування про наступну тренуванні.

«Також ми будемо завантажувати на нашу Діджитал-платформу власний контент, який допоможе українцям розібратися в багатьох питаннях, наприклад, яким чином певні спортивні навантаження впливають на здоров'я і зовнішній вигляд або як розібратися з роботою того чи іншого тренажера», — пояснив Дмитро Єкімов.

«Саме зараз настав час для рішучих змін, і це не тільки через поширення пандемії ковіда, а й через запити споживачів, які хочуть мати доступ до тренувань в будь-який час і в будь-якому місці. Тому в підсумку ми просто першими в Україні робимо те, чого від фітнес-індустрії чекають багато клієнтів », — додав віце-президент групи компаній Sport Life Ялчин Онур.

Джерело: news.bigmir.net

Читати далі...