ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life запустив новий формат автоматизованих фітнес-клубів та мобільний додаток

Ссылающиеся новости

П'ятниця, 3 Вересень, 2021

Про це на прес-конференції повідомив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

Найбільша в Україні мережа фітнес-клубів Sport Life оголосила про відкриття нового повністю автоматизованого фітнес-клубу та запустила мобільний додаток для тренувань у діджитал-форматі.

«Ми тривалий час досліджували, як влаштоване питання діджиталізації на американському ринку фітнес-послуг, який є найпрогресивнішим у світі. Зібравши достатньо інформації, ми три роки тому першими привезли в Україну відповідне обладнання та весь цей час тестували його, адаптуючи під українські реалії. Минулого року ми відкрили перший повністю автоматизований фітнес-клуб під брендом Gymmy в Харкові, де немає фізичних карток, черг та інших умов, що ускладнюють і уповільнюють користування послугами. Для доступу в клуб потрібен лише додаток у смартфоні. Тестування на невеликому об’єкті пройшло успішно, і 1 вересня ми відкрили вже великий повноформатний автоматизований фітнес-клуб у Житомирі. За рік плануємо автоматизувати всі фітнес-клуби нашої мережі», — розповів Дмитро Єкімов.

Завдяки автоматизації візит в клуб стане набагато зручнішим, адже вона запровадить такі новації: систему розпізнавання обличчя, що дозволить не стояти в черзі на рецепції; доступ в роздягальні за електронними браслетами, щоб обрати будь-яку уподобану шафу; мобільний додаток Sport Life, щоб швидко дізнаватися розклад, отримувати нагадування про тренування тощо; перевірку стану здоров'я з автоматом IN BODY, що вимірює показники тіла; видачу води у водному вендінг-барі за допомогою браслета та багато інших зручностей.

Як додав віце-президент групи компаній Sport Life Ялчин Онур, одними з причин переходу на автоматизовані фітнес-клуби стало бажання надавати відвідувачам більше послуг, відповідати на запити сучасних споживачів фітнес-послуг та зменшити зайву взаємодію між людьми, щоб можна було якомога безпечніше тренуватися в умовах розповсюдження ковіду.

Джерело: news.liga.net

 
Читати далі...