ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Вартість абонементів в басейни зростає в слід за тарифами на воду і тепло

Дата, время
Середа, 2 Червень, 2021
Вартість абонементів в басейни зростає в слід за тарифами на воду і тепло

З 1 червня мережа фітнес-клубів Sport Life змушена збільшити вартість абонементів з басейном і СПА через істотне зростання тарифів на комунальні послуги, але при цьому вводить щомісячні абонементи на додачу до річних. Про це на прес-конференції повідомив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

«З 1 червня ми вводимо нову лінійку абонементів. При цьому на абонементи з басейном ми змушені істотно підняти ціну. Причина проста — зараз пересічному українцеві набрати ванну води більш ніж у два рази дорожче ніж три роки тому. І в кінці місяця ми, як і всі споживачі, змушені оплачувати рахунки, які нам виставляють водоканали. Вплинути на ці тарифи ми не можемо, але їх зростання більш ніж у два рази зробило утримання басейнів збитковими. Ціна на абонементи з басейном є простим наслідком тарифів на комунальні послуги, і ми будемо змушені індексувати ціни й далі при зміні тарифів.

В той самий час ми вводимо новий формат абонементів — щомісячний, це дозволить зберегти доступність для сотень тисяч Українців», — повідомив Дмитро Єкімов.

Вартість абонементів в басейни зростає в слід за тарифами на воду і тепло.

«Мене дуже засмучує, що виростуть ціни на абонементи, тому що басейни та спортивні майданчики Sport Life давали можливість займатися спортом десяткам тисяч дітей. Тепер же під загрозою опиняється спортивне майбутнє України на світовій арені. Бездумна політика держави щодо підвищення комунальних тарифів в спорті — це геноцид спортивного руху», — вважає віце-президент Федерації легкої атлетики України, президент Федерації легкої атлетики Києва Віктор Гринюк.

Джерело: press.unian.ua

Читати далі...