ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Мережа Sport Life заявила про підвищення вартості абонементів з басейном і про введення щомісячних абонементів

Середа, 2 Червень, 2021

Мережа фітнес-клубів Sport Life заявила про вимушене підвищення вартості абонементів з басейном і спа з 1 червня.

Причиною такого підвищення стало істотне зростання тарифів на комунальні послуги. Водночас мережа запроваджує нові щомісячні абонементи. Про це на прес-конференції повідомив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

«Ми змушені істотно підвищити ціну на наші абонементи з басейном і спа з 1 червня. Ми робимо це не тому, що хочемо заробляти більше, а тому що нам просто доводиться оплачувати комуналку. Зокрема, за останні три роки вода подорожчала більш ніж удвічі. Таким чином, у басейнах вода обходиться за таку ж вартість, що і ресторанам або пересічним українцям, що наповнюють вдома ванну. Але обсяги у нас зовсім інші, а рахунки ми оплачуємо щомісячно за такими ж тарифами, як і всі», — пояснив Дмитро Єкімов.

Підвищення тарифів, каже він, зробило утримання басейнів збитковими. «Ми були змушені спонсорувати басейни за рахунок фітнес-складової. Тому мережа Sport Life підвищує вартість абонементів зараз й індексуватиме її в майбутньому відповідно до вартості тарифів на комунальні послуги», — повідомив він. Проте, щоб зберегти доступність басейнів для українців, Sport Life вводить новий щомісячний абонемент.

Віце-президент Федерації легкої атлетики України, президент Федерації легкої атлетики Києва Віктор Гринюк зізнався, що засмучений зростанням цін на абонементи. «Басейни і спортивні майданчики Sport Life надавали можливість займатися спортом десяткам тисяч дітей. Тепер же під загрозою опиняється спортивне майбутнє України на світовій арені і на олімпійському рівні», — зазначив він.

Джерело: nv.ua

 
Читати далі...