ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Ми змушені підвищити ціни на абонементи з басейном через зростання тарифів на воду та тепло», — засновник Sport Life

Середа, 2 Червень, 2021

Через збільшення тарифів на воду, тепло й інші комунальні послуги мережа фітнес-клубів Sport Life була змушена підвищити ціни на абонементи з басейном і спа з 1 червня. Про це на прес-конференції повідомив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

«Ми відкладали рішення про підвищення вартості абонементів, скільки могли. Але постійне зростання тарифів на комунальні послуги, особливо на воду й опалення, змусило нас піти на цей крок. З 1 червня ціна абонементів із басейном і спа в мережі Sport Life помітно зросте», — повідомив Дмитро Єкімов.

За його словами, останніми роками експлуатація басейнів стала для мережі збитковою. «Кожен українець, який відкриває вдома кран з водою та наповнює ванну, знає, що за останні три роки вода подорожчала більше ніж удвічі. Басейни ми наповнюємо водою за такими ж тарифами, як усі, що робить їхню експлуатацію дуже дорогою. Тому ми підняли ціни на абонементи з басейнами та надалі будемо індексувати вартість абонементів відповідно до розміру тарифів на комунальні послуги», - пояснив він. Щоб зберегти максимально можливу доступність басейнів для українців, Sport Life запроваджує новий щомісячний абонемент на додачу до звичних річних.

У свою чергу, віце-президент Федерації легкої атлетики України, президент Федерації легкої атлетики Києва Віктор Гринюк каже, що держава повинна приділяти більше уваги доступності спорту. «Важливо, щоб була доступність людей до басейнів, але вона знижується. Діти не вчаться плавати, відповідно, немає можливості вирощувати нових чемпіонів. Хоча саме зараз Україна показує непогані результати в плаванні на міжнародному рівні. Якщо все це закінчиться, буде дуже шкода», — зазначив він.

Джерело: news.bigmir.net

Читати далі...