ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Ціни на абонементи з басейном зростають слідом за тарифами на воду та тепло

Середа, 2 Червень, 2021

Про це на прес-конференції повідомив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

“В Україні постійно зростають тарифи на комунальні послуги, особливо на воду й опалення. Зокрема, за останні три роки вода подорожчала більше ніж удвічі. Про це знає кожен українець, який вдома набирає ванну з водою та наприкінці місяця, як і ми, оплачує рахунки за воду. Таке підвищення тарифів зробило утримання басейнів збитковими, тому Sport Life змушений підвищити вартість абонементів із басейном і спа з 1 червня”, - повідомив Дмитро Єкімов.

За його словами, мережа пішла на такий крок вимушено, а не через бажання заробляти більше. Надалі, за його словами, Sport Life буде індексувати вартість абонементів відповідно до розміру тарифів на комунальні послуги. При цьому, бажаючи зберегти доступність басейнів для українців, Sport Life запроваджує новий щомісячний абонемент на додачу до вже звичних річних абонементів.

Віце-президент Федерації легкої атлетики України, президент Федерації легкої атлетики Києва Віктор Гринюк додає, що зростання цін на абонементи Sport Life його засмучує, адже басейни та спортивні майданчики мережі давали можливість доступно займатися спортом десяткам тисяч дітей. “Державі цікаво, щоб у нас була здорова нація спортивно розвинених людей? Якщо так, то потрібно підтримувати такі ініціативи та проекти, як Sport Life”, - зазначив спортивний функціонер.

Джерело: ua.korrespondent.net

 
Читати далі...