ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Анонс прес-конфіренції Sport Life

Дата, время
Вівторок, 1 Червень, 2021

Засновник Групи Компаній Sport Life Дмитро Єкімов розкаже про негативний вплив зростання комунальних тарифів на розвиток спортивної інфраструктури.

Через підвищення тарифів на комунальні послуги під загрозою опиняється розвиток спортивної інфраструктури України та профільна підготовка спортсменів до міжнародних змагань, а також обмежується можливість українців займатися спортом. Про це йтиметься на прес-конференції «Чи витримає спортивна інфраструктура України підвищення тарифів на комунальні послуги?», яка відбудеться 1 червня о 14:00 у прес-центрі УНІАН.

Зокрема, ця обставина призвела до зупинки програми будівництва басейнів мережею та істотного підвищення цін на абонементи з басейном, через що менше українців зможуть собі дозволити займатися плаванням та водними видами спорту.

Віце-президент Федерації легкої атлетики України, президент Федерації легкої атлетики Києва Віктор Гринюк розповість про проблеми, які чекають на український спорт у разі, якщо мережа Sport Life не матиме змоги розвивати свої заклади та надавати свої басейни для тренувань професійних спортсменів на соціальній основі, як це відбувалося протягом попередніх років.

Дата проведення: 01.06.2021

Місце проведення: УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик 4

Час: 14:00 — 15:00

Посилання на трансляцію: youtube.com

 
Читати далі...