ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Ціни на абонементи з басейном зростають слідом за тарифами на воду та тепло

Середа, 2 Червень, 2021

Ціни на абонементи з басейном і спа в мережі фітнес-клубів Sport Life ростуть слідом за збільшенням тарифів на воду, тепло й інші комунальні послуги. Про це на прес-конференції повідомив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

«За останні три роки вода подорожчала більше ніж удвічі. І незалежно від того, хто використовує воду – басейн, ресторан або звичайний українець у своїй ванні — споживачеві в кінці місяця приходить рахунок від водоканалу. Причому тарифи однакові для всіх. У таких умовах експлуатація басейнів виявилася для нас збитковою, і ми змушені підвищити вартість абонементів із басейном і спа з 1 червня», — повідомив Дмитро Єкімов.

Він пояснює, що останніми роками утримання басейнів спонсорувалося за рахунок фітнес-складової мережі, але такий формат роботи бізнесу став невигідним і збитковим. Вартість абонементів планували підвищити ще рік тому, але через карантин рішення довелося відкласти до червня 2021 року. «Надалі Sport Life буде індексувати вартість абонементів відповідно до розміру тарифів на комунальні послуги. Але щоб зберегти доступність басейнів для українців, ми запроваджуємо новий щомісячний абонемент на додачу до звичних річних», — розповів Дмитро Єкімов.

До слова, віце-президент Федерації легкої атлетики України, президент Федерації легкої атлетики Києва Віктор Гринюк вважає, що держава повинна приділяти більше уваги доступності спорту для широкого кола людей. «Плавання — це аеробне навантаження, що є найкращою профілактикою серцево-судинних захворювань, які залишаються основною причиною смерті українців. Державі цікаво, щоб у нас була здорова нація спортивно розвинених людей? Якщо так, то потрібно підтримувати такі ініціативи та проекти, як Sport Life», — підкреслив він.

Джерело: ua-news.liga.net

Читати далі...