ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День народження клубу в Запоріжжі — нам 1 рік!

Дата, время
Понеділок, 5 Вересень, 2016

3 вересня, в Sport Life Запоріжжя відбулося святкування річниці клубу. Всіх гостей очікувала насичена фітнес-програма.

Початком свята став фітнес-марафон з 4-ма станціями: TRX, фитбол, сайкл і скакалки. Було складно, та всі витримали і одержали безліч позитивних емоцій. Родзинкою свята стала запальна зумба. Далі всі вирушили до басейну, де взяли участь а аква-фристайлі, оволоділи прийомами аква-боксу та відчули енергію йоги в воді. Подарунком від тренерів тренажерного залу стали показові виступи з крос-тренінгу на футбольній арені клубу.

46 хлопчиків і дівчаток відзначили річницю клубу в «СпортЛайфіку». Малеча була зайнята тортиками, а старші проходили веселий квест. Тренери підготували для дітей справжні випробування на логіку, кмітливість і витривалість. З дитячого клубу старші діти одразу вирушили до басейну — підкорювати водні естафети. Кожен отримав незабутні емоції і порадував себе смачним кисневим коктейлем.

До завершення заходів у дітей були тільки позитивні емоції та веселий настрій. Задоволені і їх батьки. Вони щиро раділи перемогам своїх дітей, в черговий раз впевнившись, що «СпортЛайфік» любить своїх клієнтів, за що висловили подяку співробітникам дитячого клубу.

На завершення програми клієнти клубу прийняли участь в розіграші лотереї і отримали цінні призи. Всі лишилися задоволеними: учасники отримали море позитивних емоцій та гарний настрій. День народження вдався!

Читати далі...