ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Клубу Sport Life Осокорки — 5 років!

Дата, время
Четвер, 6 Жовтень, 2016

Свою першу «п`ятирічку» фітнес-клуб на Осокорках відзначив на «5»!

На честь цієї знаменної події ми подарували нашим клієнтам вільний вхід на протязі святкового тижня на всі авторські студії: TRX, Cross Tnaining, Стрип пластика, Табата, Pilates Health beginner и Pilates Health advanced. Протягом цього тижня всі бажаючі могли підготуватися до святкового заходу Sport Extream, показати свої результати і виграти подарункові сертифікати на відвідування улюбленої студії або персонального тренування.

В басейні весь тиждень проходили майстер-класи з плавання: на спині, батерфляєм, брасом і кролем. Наші юні відвідувачі прийняли участь в естафетах у басейні. Також весь тиждень проходила акція «Пропливи 800 метрів без зупинки і обладнання — отримай персональне тренування в подарунок». І най витриваліші отримали своє тренування!

В дитячому клубі пройшли презентації авторських студій : «акробати», «дитяча йога», «арт-терапія», ««вosu», «творчість», «танцювальний бум», на якому вихованці Dance mix-студії порадували всіх сучасною танцювальною композицією. У фіналі заходу всі учасники презентацій отримали подарункові сертифікати на відвідування вподобаної ними авторської студії.

Читати далі...