ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life весело відзначив Halloween

Дата, время
Вівторок, 1 Листопад, 2016

Веселе свято Halloween для мережі фітнес-клубів Sport Life — привід не тільки подуріти, а й незабутньо провести час. Адже кожен з клубів запропонував свій особистий — «страшний» і «жахливий» варіант сценарію непересічного дійства. Яскравими тематичними, добре організованими святкуваннями відзначилися столичні клуби. В дитячому клубі Sport Life на Дніпровській набережній з успіхом пройшов Halloween для дітей 3-13 років з конкурсом на краще вбрання, участю в змаганням між командами, екскурсією до «кімнати жаху». А «Спортлайфік» на Троєщині провів «жахливо» запальну дитячу вечірку, на якій фігурували відмочки, чаклунки і навіть… мумія. Малюки кормили монстра і самі виготовляли яскраві гарбузи, павуків і мишей. А старші створили чарівних медуз і зіграли в «гарбузобол». Не відстав у святкуванні Halloween і Дніпро. Спочатку дійство відбулося на території басейну, де у квесті прийняли участь найвеселіші і найпустотливіші дітки 6-12 років, що перетворилися у страшил. А згодом тут відбулася «Вечірка привидів», де дітям, перевдягнутим в оригінальні костюми, особливо сподобався конкурс «Дефіле привидів», в ході якого кожен з них як можна краще і оригінальніше представляв свого персонажа.

Весело пройшло святкування Halloween і в інших містах. Надзвичайно дивовижне та містичне свято відбулося в дитячому клубі «Спортлайфік» Чернівці Героїв Майдану. Спочатку діти потрапили до «Зачарованого лісу», де зустріли різних містичних героїв свята, разом з якими поринули до захоплюючих пригод у пошуках Привида, грали в ігри з Відьмою та Бабою Ягою. Малеча прийняла участь в майстер-класах з виготовлення «павучків на павутинці». Також усіма маленькими гостями був виконаний фантастичний флешмоб. Наприкінці свята всіх чекали феєричне диско, містична фотосесія, нагородження учасників медалями та смакування оздоровчими коктейлями.

В дитячому клубі «Спортлайфік» Луцьк був проведений захід  Halloween Partу, на якому дітки поринули у флешмоб різноманітних привидів, естафети гарбузів та веселі квести, де в результаті винайшли пряник-привид!

В Sport Life Кременчуг малеча попала до зачарованого лісу, де забралася уся нечисть — відьми, дракули, Кащей, Королева жаху, баба Яга та інші. Діти навіть випили т. з. «чашу крові» (в якій був томатний сік) і трохи… повили на Місяць. А у «Спортлайфіку» Черкаси в гості прийшли найекзотичніша з усіх чародійок Малефисента і її приятель Зомбі. Ця страшна парочка провела майстер-клас, в ході якого вчила дітей робити вапмпірських мишей. В Sport Life Запоріжжя на свято Halloween прийшли справжні монстри: відьми, вампіри, скелети та інша нечисть. Але на щастя усі вони виявилися дуже милими і симпатичними! Діти розважились досхочу.  Ну, і звичайно, на висоті була Одеса! В дитячому клубі «Спортлайфік» Одеса Аркадія пройшло свято «Halloween with Monster High», в ході якого діти включилися в захоплюючі і незвичні пригоди. Резюмуючи нинішню ходу Halloween по клубам Sport Life, його організатори кажуть, що такі заходи допомагають дітям закріплювати командний дух і мотивацію для занять спортом.

Читати далі...