ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Третя річниця Sport Life Позняки!

Дата, время
Понеділок, 14 Листопад, 2016

12 листопада клуб відсвяткував свою третю річницю. Кожного гостя в цей день чекала насичена фітнес-програма і цінні призи від мережі клубів Sport Life і партнерів. 

О десятій годині почалися змагання з функціонального тренінгу з елементами CrossTraining разом із тренерським складом тренажерного залу. В заході прийняли участь більше 20 бажаючих. Всі вони отримали цінні призи від партнера здорового і спортивного харчування — «Jeunesse».

На території басейну об 11:00 на честь свята пройшов заплив, де всі бажаючі змогли перевірити свою витривалість, пропливши 800 м на час, без зупинки і додаткового обладнання. Найшвидший учасник — Ігор Шкулепа отримав у подарунок від партнерів Gadget service специальні навушники для плавання. 

В ігровому залі провідні фахівці групових програм подарували учасникам мега-марафон з функціонального тренінгу тривалістю в 2,5 часа. Відсвяткувати цю подію зібралося близько 70 любителів активного способу життя. Яскравою фішкою марафону стали змагання Static Challenge — утримання статичної планки на час.

А для тих, хто був «на хвилі танцю», пройшов рекламно-презентаційний клас «Авторскої студії», де всі могли не тільки познайомитися з ультрасучасним направленням — TWERK, а й станцювати в цьому стилі. 

У дитячому клубі «Спортлайфік» пройшов захід «Birthday Party». Для всіх його участників були підготовлені майстер-класи Aerobic Dance KID для дітей 7-13 років і Hand-made клас для дітей 3-6 років. Завдяки інструкторам дитячого клубу Діденко Ганні, Котик Катерині и Ситчик Юлії діти змогли спробувати нові для них направлення танцювальної аеробіки, а також показати свої таланти у виготовленні творчих саморобок.

Тренерський склад сквош-підрозділу також не лишився осторонь: з 11:00 до 15:00 можно було прийняти участь у спарингах з настольного тенісу і сквошу.

Коллектив клубу на Позняках дякує кожному, хто прийшов відзначити з нами це свято! До новых зустрічей на тренуваннях!

Читати далі...